Доставчици на абонамент за Iptv арабски

Като водещ доставчик на iptv абонамент, ние предлагаме пълна IPTV услуга за пакети, можете да гледате повече от 2500 LIVE TV и 2000 VOD без месечно заплащане.

Информация за продукта

доставчици на абонамент за iptv

арабски френски италиански германия руски португалски латински и др

Пълен пакет повече от 4000 LIVE TV и VOD безплатен часовник

iptv абонамент арабскиiptv абонамент

iptv абонамент пълен пакет

Като водещ доставчик на IPTV абонамент, ние обслужвахме клиентите от Бразилия, Дубай, Великобритания, Корея, Америка, Индия и т.н.

Просто трябва да платите няколко пари една година, за да се насладите на пълни пакети канали, да гледате повече от 2500 телевизионни канала на живо безплатно онлайн, плюс още 2000 VOD, като Beinsports, BBC, MBC и т.н.iptv абонамент доставчик пълен пакет

Абонаментът IPTV поддържа всички андроид устройства, като мобилен телефон, таблетен компютър, интелигентна телевизия, а също така можете да го гледате на вашия Windows компютър и таблетен компютър.


Някои хора може да искат да попитат как мога да купя и как мога да гледам телевизионния канал с абонамента? Лесно е, само на стъпки.

1. Първо, моля, изпратете ни имейл вашите искания infor@oxfordsz.com, кажете ни на кое устройство ще гледате и сте краен потребител или продавач?

2. След като получим подробните ви искания, ще ви изпратим APK и след това ще инсталирате в устройството си, междувременно ще ви изпратим тестов код за 1 седмица безплатно. Ако ви е харесало, тогава плащате за абонамента 1 година.

4. Ще ви изпратим кодовете, а просто трябва да го активирате и да се насладите на хилядите телевизионни канали за 1 година, без да плащате отново.


ЧЗВ

1. Колко струва абонамента на iptv?

Обикновено се продава по години, цената зависи от количеството, моля, изпратете ни имейл на вашите искания info@oxfordsz.com.

2. Трябва ли да купя iptv абонамент с TV Box?

Не, ако телевизорът ви е андроид система, можете просто да купите абонамент за iptv и ние ще ви изпратим APK да инсталирате.

3. Колко арабски телевизионни канала на живо?

Досега той има около 350 арабски канала и ние продължаваме да го надграждаме, той ще има повече в бъдеще.

4. Вие сте доставчик на абонамент за iptv?

Да, ние го правим.

5. Трябва ли да гледам по интернет?

Да, IPTV означава телевизия с интернет протокол.

Hot Tags: iptv абонамент доставчици арабски, Китай, фабрика, доставчици, търговия на едро, оферта, безплатна проба

Запитване

You Might Also Like