Quad Core и Android TV Box

Quad Core Android Box AmLogic S905W UHD 4K Quad Core Android TV Box-M18 В M18 Quad Core Android TV Box има огромна библиотека от стрийминг приложения. С пълен достъп до Google Play и различни опции за персонализиране, M18 Quad Core Android TV Box е един от най-добрите Android TV кутии ...

Информация за продукта

Quad Core Android Box AmLogic S905W UHD 4K

image001.jpg

01.jpg

Quad Core Android TV Box - M18

02.jpg


M18 Quad Core Android Box има огромна библиотека за стрийминг приложения. С пълен достъп до Google Play и различни опции за персонализиране, M18 Quad Core Android TV Box е един от най-добрите телевизионни касети на Android за годината. Обичам общото качество на устройството, освен силните възможности за стрийминг.


Доброто нещо за M18 Quad Core Android Box е, че ще се свърже с вашия телевизор, използвайки HDMI порт. След като се свържете, настройването на устройството е лесно. След като настроите, можете да предавате поточно неограничено съдържание без караница.


Когато свържете своя M18 Quad Core Android TV Box с вашия телевизор, получавате достъп до неограничено съдържание от ABC, CBS, PBS, Sling TV, NBC News и много други канали. Освен гледане на телевизионни предавания и филми, можете да играете и игри с това устройство. Въпреки че някои от тези услуги може да са платили абонаменти.


03.jpg


04.jpg


Характеристики на M18 Quad Core Android TV Box

05.jpg


  • Android 7.1 операционна система

  • Streaming 4K UHD и 1080p HD видео на вашия телевизор от интернет

  • Лесно се свързва с телевизор посредством HDMI порта

  • Гледайте любимите си предавания и филми без сателитна или кабелна телевизия

  • Изтеглете приложения и игри от Google Play

  • Работи с всички популярни приложения за стрийминг като YouTube, Hulu и Netfl


параметър

Хардуерна конфигурация

процесор

Amlogic S905W 64 бита Quad-Core Cortex-A53@1.5GHz

GPU

Penta-core ARM® Mali ™ -450

RAM

1G / 2G (DDR: 16bit / 32bit)

ROM

8G / 16G

WIFI

Wi-Fi 802.11 b / g / n

Карта памет

Поддържа TF карта, до 128GB

HDMI

HDMI 2.0

OTG

ДА

HOST

USB 2.0

Операционна система

Android 7.1

Видео изход

HDMI, AV

Аудио изход

SPDIF

Bluetooth

по избор

Функция на продукта

сглобяване

Сменяеми хранилища

Браузър

Опера, SkyFile, Делфин и т.н.

средства

Подкрепа онлайн видео, телевизия, филми, музика, радио

офис

Word, Excel, PowerPoint, PDF, TXT

3D

Вграденото 3D ускорение може да бъде перфектната кутия за поддръжка на 3D игри

Аудио възпроизвеждане

Поддръжка на MP1, MP2, MP3, WMA, OGG, AAC, M4A, FLAC, APE, AC3, AMR, DTS, RA, WAV

Видео Плейър

формат

4Kp60 VP9 профил 2

H.265 HEVC MP@L5.0 до 4Kx2k @ 30fps

H.264 AVC HP@L5.1 до 4Kx2k @ 30fps

H.264 MVC до 1080P @ 60fps

MPEG-4 ASP @ L5 до 1080P @ 60fps (ISO-14496)

WMV / VC-1 SP / MP / AP до 1080P @ 60fps

MPEG-2 MP / HL до 1080P @ 60fps (ISO-13818)

MPEG-1 MP / HL до 1080P @ 60fps (ISO-11172)

Реално видео 8/9/10 до 1080P

WebM до VGA

Поддръжка на няколко под езика под формата на няколко езика
MJPEG и JPEG неограничено декодиране на резолюцията на пикселите (ISO / IEC-10918)

поддържа JPEG thumited, мащабиране, ротация и преходни ефекти

Файлов формат

Поддържа * .mkv, * .wmv, * .mpg, * .mpeg, * .data, * .vi, *. Mov, * .so, * .mp4, *. Rm и * .jpg файлови формати

DLNA

ДА

Езикова поддръжка

Вграден в 33 езика

Детайли за пакета

Опаковъчен размер

Устройство: 9.3 * 9.3 * 1.9cm Подаръчна кутия: 18.3 * 11.3 * 7.5cm
Картонена кутия: 48 * 38,5 * 37,8 см / 38,5 * 37,3 * 25,3 см (40/20 бр)

тегло

425g / кутия за подаръци (само устройство: 150g)

Съдържание на пакета

1 * Телевизионно устройство

1 * IR дистанционно управление
1 * адаптер
1 * HDMI кабел
1 * Ръководство за потребителя


АКО НИЕ СТЕ НОВО ЗА СТРЕЛЯЩИТЕ УСТРОЙСТВА И ТВЪРДИ КОРИГИ, ТОВА ТОВА Е МЯСТОТО ЗА СТАРТИРАНЕ.

Терминологията може да изглежда объркваща, но не се притеснявайте. Аз съм тук, за да ви напътствам в някои от основните неща. Моята цел е да направите това добра начална точка за всеки, който иска да научи повече.

Какво представлява Android TV Box?


06.jpg


Кутията с Android TV е просто телевизионна кутия с операционна система Android. Това е същата операционна система като тази на вашия смартфон, таблет и милиони други устройства в целия свят. Обикновено операционната система е Android 5.0, Android 6.0 и Android 7.1 (M18 Android TV Box). Ако знаете как да използвате таблета или смартфона си, лесно можете да пускате повечето (ако не всички) такива приложения в Android TV кутия.


Каква е разликата между кутията с Android и Roku или Apple TV?

Телевизионната кутия е подобна на Roku или Apple TV, точно както MP3 плейърът е подобен на iPod. Ще ви кажа как можете да решите какво е точно за вас, но нека първо да излезем от терминологията.

Вероятно сте чували много различни термини, които са били хвърлени около различни сайтове, форуми и Facebook групи: Streaming медийно устройство, телевизионна кутия, IPTV кутия, кутии за настройка, медиен streamer, HTPC, Kodi кутия и любимите ми Android TV кутия. Всички те са един и същ тип устройство - нещо, което се задоволява от вашата домашна мрежа или от интернет към вашия телевизор.

Защо толкова много различни имена?

Когато погледнете тази картина, какво я наричате?


07.jpg


Съвет ... вероятно това зависи откъде сте.

В Северна Америка тези устройства обикновено се наричат Streaming устройства или Streaming Media Players. Понякога те погрешно се наричат Roku кутии, въпреки че те могат да бъдат направени от Amazon, Apple или един от многото други производители, които покривам на този сайт. Позволете ми да ви дам пример за нещо подобно. В зависимост от това в каква част от страната се намирате, наричате захар, газирана напитка Поп, сода или дори кока (дори когато това не е кокс). Така че, освен ако всъщност не е Roku, за който говорите, моля ви, не го наричайте кутия Roku. Това може да създаде объркване за вас и за човека, с когото говорите.


В Европа те обикновено се наричат Kodi кутии, поради популярността на инсталирането на Kodi и някои от поточните добавки, които са на разположение. Те могат да се нарекат и IPTV кутии, защото е много по-лесно да намерите услуга IPTV (Internet Protocol TV) от тази страна на Атлантическия океан, отколкото тук в САЩ. За да се каже просто, IPTV е начин да получите телевизия на живо по интернет.

Ако сте в Азия, тогава вероятно сте чували тези, наречени телевизионни кутии. Лично предпочитам да ги наричам телевизионни кутии. Това е по-общ термин, разбира се, но устройството може да направи толкова много неща, че просто има повече смисъл.


Последно нещо. Можете също да видите термина мини-компютър. Телевизионните кутии със сигурност могат да се считат за мини-персонален компютър, но мисля, че ги превръща в категория, в която не принадлежат. Мини-персонален компютър може също така да включва всеки малък формат като Intel NUC (Next Unit of Computing ). Те обикновено могат да правят всичко, което може да ви накара настолен компютър или лаптоп. Някои телевизионни кутии могат да заменят вашия работен плот, но те са изключение, а не правило.


Какво го прави Android TV кутия?

08.jpg


Добре, така че общият термин е този, който ще използваме не само в тази статия, но и в целия сайт като цяло. И така, какво го прави Android кутия?

Различните компании могат да създават различни кожи или ракети, за да им придадат персонализиран вид и усещане. Обикновено те се опитват да улеснят използването на дивана в хола ви или да изглеждат по-скоро като Netflix, което има смисъл. Netflix е един от най-добрите поточни услуги в света, така че имитирането на техния интерфейс улеснява новите потребители да се запознаят с новата си телевизионна кутия.


09.jpg


Има едно важно нещо, което трябва да си припомним тук:

Има голяма разлика между ANDROID TV и ANDROID TV BOX.

Чакаме какво?

Следвайте, защото тук е мястото, където може да се обърка малко.


Android TV срещу телевизионна кутия


10.jpg


На конференцията за I / O през 2014 г. Google стартира Android TV. Това е система, която организира съдържанието ви в една платформа за лесна организация и търсене - включително собствената функционалност за гласово търсене на Google. Можете да научите всичко за официалния Android TV тук.


Ако това звучи познато, трябва.

Android TV е опит на Google да стартира вашия медиен център. Виждахме подобни усилия през годините от Microsoft (Xbox), Sony (PlayStation и свързаните Blu-ray плейъри), Roku, Amazon, Apple и списъкът продължава и продължава. Android TV е вторият опит от Google в това пространство от Google - третата, ако броите Chromecast. Google TV, който беше първият им опит да управляват хола си, но никога не се уловиха.


Разликата между Android TV и Android TV е в самата операционна система. Android TV е специална версия на основната Android OS. Android TV не може да стартира всяко приложение, поне не без вкореняване на устройството ви. Но приложенията, които може да се изпълняват, са специално проектирани да се изпълняват на телевизора ви, а не на сензорен екран.


Как да инсталирате Android TV Box?

11.jpg


M18 Quad Core Android TV Box е много лесен за инсталиране. Той идва с пълно ръководство за употреба, което е лесно разбираемо. Дори няма да ви е нужно това ръководство, за да инсталирате телевизионната кутия, тъй като само тук трябва да кликнете няколко пъти тук и там, за да започнете поточно предаване с нея. Ще харесате картината и качеството на цветовете. Никога няма да имате буферни проблеми, така че си струва всяка стотинка. Определено един от любимите ми Android TV Boxes на пазара.


Какво представлява IPTV (Internet Protocol TV)?

12.jpg


IPTV е основно доставка на медийно съдържание, видеоклипове или жива телевизия през IP мрежа. Това може да използва публичен интернет или частна локална мрежа (LA) или широкообхватна мрежа (WAN). IPTV услугата може да бъде доставена на телевизор, мобилен телефон, таблет, лаптоп или персонален компютър с възможност за интегриране на IP, и може лесно да бъде включен в решение за видео по заявка.


IPTV обикновено се използва от бизнеса и организациите за предоставяне на телевизионни канали на чакащи зони, прием и общи помещения (често интегрирани с възможности за цифрово маркиране). IPTV също е популярно решение за предоставяне на телевизионни услуги в хотел, болница или жилищни имоти.

Ето някои други полезни описания;


IPTV е система, чрез която телевизионните услуги се доставят чрез пакета с интернет пакети, като LAN мрежа или интернет, вместо да се доставят чрез традиционни наземни, сателитни сигнални и кабелни телевизионни формати.


Видове IPTV услуги

Освен предаването на класически телевизионни канали, IPTV предоставя и следните интерактивни услуги:

1) Видео по заявка: Индивидуално доставяне на видеосъдържание на абонат. Тя позволява на потребителите да гледат всеки филм от медийната библиотека на сървъра на VoD.

2) Близо до видео по заявка: Това е платена за гледане видео услуга, предназначена за множество потребители, абонирани за nVoD услуга. Програмата за излъчване на съдържание се компилира предварително и абонатите могат да гледат график и да гледат съдържание в зависимост от техния интерес.

3) Телевизор с времево преместване: Телевизорите с променлив таймер позволяват на абонатите да преглеждат предаването на живо на по-късен етап, за да могат да възпроизвеждат и възобновяват по свое усмотрение. Опцията за навиване е предвидена и за телевизионни програми

4) Телевизия при поискване (TVoD): Избраните телевизионни канали се записват така, че да могат да се преглеждат винаги, когато е удобно.

5) Жива телевизия: със или без интерактивност, добавена към текущо излъчваните телевизионни предавания.


Текущо състояние и бъдеще на IPTV

IPTV е в непрекъснат растеж през последните няколко години. Общият брой на абонатите за IPTV в световен мащаб е преминал над 130 милиона марки. Нетните добавки на шест милиона абонати са най-високи през последните 24 месеца до края на 2015 г. Те бяха подсилени до голяма степен от обичайните заподозрени като Китай, които регистрираха през третото тримесечие на годината 3.7 милиона нови абонати на IPTV.

Как да се запознаете с списъка с канали и списъка с VOD?

Моля, свържете се с отдела за обслужване на клиенти, за да получите подробен списък с канали.


Държава

Брой телевизионни програми

афганистански

20

африкански

55

арабски

346

Azerbajian

15

Белгия

16

Бразилия

268

България

50

Дания

16

Английски

88

Espana

69

Финландия

8

Франция

100

Германия

79

Холандия

59

Индия

64

Италия

54

кюрдски

87

Латинска Америка

116

Мексико

38

Норвегия

26

персийски

64

Полша

66

Португалия

47

Румъния

49

Русия

211

Сърбия

19

Швеция

77

Switherland

45

Турция

139

Украйна

33

САЩ

59

Спорт HD

28

Спорт SD

14

Децата

24

Много избор

7

Моето HD

20

Новини

29

Platinium HD

29

PopCorn

30

SATIP

27

VOD

2353


ЧЗВ

1. Какво представлява МО? Мога ли да купя проби за тестване?

Ако имате нужда от персонализираните телевизионни кутии за Android, то ще има MOQ. Но за нашите нормални модели, всяка сума е добре. Предлагат се проби.

2. Има ли адаптер за Android TV Box за нашата страна?

Стандартният Plug на САЩ / Великобритания / ЕС / АС са по избор, моля, обърнете внимание, когато поръчате.

3. Как мога да се наслаждавам на гаранцията?

За Android TV Box гаранцията е 12 месеца. Ако телевизионната кутия има проблем с качеството на наша страна, ще ви изпратим нови кутии, които да бъдат заменени. Също така можем да ви предоставим 1% до 3% резервни части, когато поръчате. Така че ще бъде лесно да замените проблемите.

4. Вашият Quad Core Android TV Box поддържа IPTV?

Да, всички наши телевизионни кутии за Android поддържат IPTV.

Благодарим ви за посещението си, ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.

Email: lionstariptv@foxmail.com

Skype: LIVE: lionstariptv

Hot Tags: quad core андроид телевизионна кутия, Китай, фабрика, доставчици, търговия на едро, котировки, безплатна проба

Запитване

You Might Also Like