USB HUB често задавани въпроси

- Aug 29, 2018-

По-бавно

Под операционната система Vista, включете USB хъб (с 4 порта) и U диск, компютърът иска да се ускори, може да увеличите скоростта?

USB-Hub е само инструмент за разширяване на USB интерфейса. За да го направите безумно, това е просто инструмент за разширение на интерфейса. Всъщност използването на USB-Hub прави възможно да се забави скоростта на USB устройства и е абсолютно невъзможно да се ускори. Най-добрият начин е да свържете USB устройството директно към USB порта на компютъра вместо чрез USB-Hub. В частност, мобилният твърд диск не е абсолютно лесно да се използва USB-Hub, за да се свърже, което дори ще повреди живота на вашия мобилен твърд диск.

Не е нужно да обръщате внимание на този подкана, защото е много вероятно, че USB-Hubът не е достатъчно захранван, за да предизвика тази бърза реакция. Дори ако промените другите жакове, тя не работи по-добре. В допълнение, USB-Hub не се нуждае от свързване към мобилния твърд диск. Някои USB хъбове като камерата са по-подходящи. Не свързвайте твърде много устройства на USB-Hub, най-добре е да се свържете директно към компютъра.