Новини, свързани с Microsoft

- Aug 29, 2018-

Microsoft пусна Windows Media Player 10 бета

Microsoft освобождавам технически бета версия на media player софтуер, Windows Media Player10, които, освен способността му да възпроизвеждане на аудио и видео на персонален компютър, позволява музика онлайн магазини да се продават онлайн музика.

Софтуерът също е на разположение на много преносими мултимедийни устройства за възпроизвеждане работи на Microsoft в преносим мултимедиен център софтуер.

Неговата най-забележителните нова функция е, че самият софтуер директно може да осигури аудио-визуални творби, разпространявани от различни доставчици. Това ясно е отговорът, Microsoft е направил на Itunes Music Store, който е бил огромен успех за своя съперник Apple. Конкуренти на Windows Media Player софтуер също включва 'RealNetworks в RealPlayer.

Microsoft подчерта в изявление: ние сме експериментират с нова концепция, наречена "Цифрови медии голям мол", който предоставя на потребителите с голям брой магазини онлайн музика и видео услуги, които играят с нас. Софтуер за безпроблемно сътрудничество.

Microsoft каза на новия Windows Media Player е също подходящ за регистрация базирани музикални услуги. На уеб сайт, който предоставя такава услуга потребителят може да изтеглите и да слушате песента след регистриране на такса, вместо да плащат такса за всяка следваща песен.