MediaPlayer10

- Aug 29, 2018-

Media Player10 Това е софтуерът на Microsoft за медийни плейъри, базиран на DirectShow. Той предлага най-широката гама от най-разнообразно и удобно мултимедийно съдържание. Можете да възпроизвеждате повече типове файлове, включително: WindowsMedia (по-рано известен като NetShow), ASF, MPEG-1, MPEG-2, WAV, AVI, MIDI, VOD, AU, MP3 и QuickTime файлове. Всичко това се прави с просто приложение.

Windows Media Player 10 осигурява висококачествено преживяване за изследване, възпроизвеждане и ползване на цифрови медии навсякъде.

Нови функции:

Гладкият нов дизайн - рационализиран и гладък нов дизайн носи нов облик и усещане и подобрена лекота на използване, включително бърз достъп до задачите на играча. Най-важното е, че медийният плейър завежда медийната библиотека на видно място, което позволява на потребителите да изпълняват ежедневни задачи по цифрови медии и да се възползват от мощните възможности на медийния плейър, когато разглеждат медийната библиотека.

Онлайн колекция музикален магазин - Представяне на първия "Digital Media Plaza", който ви позволява да изследвате, изтегляте, наемате или възпроизвеждате поточно музика и видеоклипове от избираем онлайн магазин на медийния плейър. Тези магазини предлагат по-дълбока интеграция и персонализиране в медийния плеър за допълнително удобство и лекота на използване.