Трябва да бъдете внимателни при закупуването на домашен проектор през 2019!

- Mar 30, 2019-

С постепенното подобряване на живота на хората преследването не се ограничава само до резиденцията, а не само до парите, но преследването на хората започва да се развива на духовно ниво и ум.

От различни елементи в живота могат да бъдат отразени, особено за семейния живот, в желанието да се създаде дом театър хол, сега използването на проектори, за да замени традиционния телевизор за трансформиране на семейството хол филм и телевизионни развлечения постепенно се превръща в консенсус.

Ultra Mini Projector (1)

Първо изберете лумените, подходящи за дома


Основният фактор на проектора е нивото на лумени. Въпреки че десетки лумени не са практични, като домакинство, колкото по-голям е луменът, толкова по-добре. Тъй като вътрешният вътрешен обем е ограничен, контрастът между пречупващата яркост и цветовата разлика, на която е подложено човешкото око, има определени правила.

Прекалената употреба на светлината и хроматичната аберация в домашните проектори може значително да намали чувствителността на човешкото око, така че твърде много яркост не е предимство. Като цяло, независимо дали е спалня или хол, разстоянието за отваряне е основно 3-4 метра, а стената може да бъде проектирана до размер от около 100-200 инча. С тези данни луменът е между 1000-1500. Дърпайки завесите през деня и включвайки малките светлини през нощта, светлината е мека, разликата в цвета е мека, а топлото усещане е основната тема на домашното кино. Интензивността на лумена на луковицата трябва да бъде съизмерима с действителния обем и разстоянието на помещението.

DLP HD Projector

Второ, изберете дълъг живот на крушката


Много хора често са объркани от високия лумен и професионализъм на бизнеса, но те пренебрегват живота на електрическата крушка. Някои домашни проектори имат живот на лампата само от няколко хиляди часа, а цената на една лампа варира от няколко стотин до хиляда долара и е тромаво да се купи оригинална лампа и да се замени.

Тестван, живот на лампата е повече от 20 000 часа, конвенционална употреба може да достигне 20 години, може да се каже, че е през целия живот, наистина не се постига загуба на материал, е по избор.

DLP HD Projector

Трето, изберете богат и практичен домашен проектор


Начало проектор, основната цел е да гледате телевизия, филми, да играете игри, свържете компютри и т.н., следователно, входният терминал трябва да има поне HDMI, AV, VGA, тази машина за предпочитане има вградени високоговорители и изходът трябва да има аудио терминали за външни усилватели и високоговорители. В същото време поддържа дистанционно управление.


Така че знаете как да изберете подходящ проектор за вашия дом.

Изпращайте вашите въпроси на info@oxfordsz.com, ако все още сте объркани как да изберете домашните проектори.