Защо е способен на голям екран синтез проекция DLP?

- Nov 30, 2018-

В полето на клиентите купуват DLP проектори за голям екран синтез. В допълнение те купуват LCD проектор за употреба само. Клиентите сравни и казват: LCD машина цвят изглежда по-добре. Защо не се използва LCD проектори за интеграция? Хей! Защо? Хей! Вярвам, че много потребители имат подобни съмнения.

DLP Projection

В проекция технология DLP използва отразяващ проекция технология, докато LCD използва технология за пренос проекция. Бившият нямат чувство за пикселите структура, изображението е естествено и възстановяването на цифрови изображения е вярна и точна. Въпреки, че последният има намаляване на ярък цвят и висока цветен насищане, тя може да привлече очите на потребителя. Въпреки това мрежата е сравнително тежък, и пиксел структурата на прожекционен екран може да се види очевидно.

LCD Projector

Направи сплайсинг синтез, не само на цвят възпроизвеждане степен, но също така на експлоатация също е ключова връзка.

DLP

LCD проекция синтез, течни кристали проектор след определен период от време (около 200 часа) ще се появи градиент цвят разлика, разрушаване на целостта на картината. След определен период от време Общият цвят на екрана се появява жълт, и отклонение на цвят е неправилна. Двуканалната синтез показва, че един цвят е тъмно жълто и един цвят е нормално жълто. Цялата картина е разделен на две части, разрушаване на целостта на картината.

projector