Каква е ролята на Android Smart TV Box?

- Dec 28, 2018-

Наскоро получихме много имейли от различни страни, смарт телевизионните кутии станаха все по-популярни, но все пак някои хора не знаят каква е ролята на Android Smart TV Box.

OTT TV Box 4K (6)

Целта на интелигентната телевизионна кутия е да превърне обикновената телевизионна секция в дистанционно управляем компютър, който може да отговори на нуждите на потребителите:


1. Телевизията е основната платформа за гледане на телевизионни драми и филми. Все повече и повече се заменят с компютри. Въпреки това, малките и близки характеристики на компютърните монитори могат лесно да причинят визуална умора и да създадат повече тълпи от късогледство, но с кутии с Android TV. Удобно е да разглеждате онлайн видеоклипове по телевизията, без да ги изтегляте.

2. Компютърът е популяризиран в семейството, но броят обикновено не е пропорционален на броя на семейството. В резултат на това някои хора са свободни в търсенето на компютри от семейството. С кутията на Android TV, телевизорът се обновява до обикновен компютър. Основните нужди на мрежата на хората, като сърфиране в интернет, видео, игри и др.

3. За повече употреба на интелигентната телевизионна кутия, моля свържете се с нашите продажби, за да получите повече информация.


Имейл: lionstariptv@foxmail.com