Какво е новото на интелигентния проектор?

- Jan 17, 2019-

android 9.0 TV box

Какво е новото на интелигентния проектор?


В момента проекторът вече не е голяма кутия за възпроизвеждане на PPT слайдове само в класната стая или в конферентната зала. Тя е тясно свързана с развлечения, живот, мода и интелигентност. Що се отнася до проектора, има ли нови, които не знаете? Да поговорим за тази тема с всички днес.

Най-ранното използване на прожекционния апарат е да се играе PPT за преподаване, конференции, лекции и т.н. Нека се съсредоточим върху някои други функции:


1. Показване по едно и също време с мобилния телефон: смартфонът е свързан с проектора чрез жични или безжични средства, така че малкият екран на мобилния телефон се синхронно прожектира върху голям екран. Малките секунди на екрана се превръщат в голям екран. Игрите с голям екран са по-приятни.

2. Гледайте телевизионни филми онлайн: текущите интелигентни проектори имат вградена Android система, можете да инсталирате разнообразие от видео софтуер, да гледате телевизия онлайн, да гледате филми, 100-инчов голям екран ви позволява да изпитате усещането за театъра.

3. Karaoke функция: проектор и завеса плюс високоговорител, след това изтегляне на приложение за караоке, можете да превърнете дома си в невероятна стая с KTV.

4. Използване като банка за захранване: Повечето проектори на пазара в момента имат USB интерфейс, този интерфейс има функция за зареждане на мобилния телефон. Ако сте на открито, телефонът е изчерпан и носите малък портативен проектор. Вградената мощност на проектора може да действа като банка за захранване.

5. Функция Media player: Повечето проектори имат слот за SD карта, обикновено можете да копирате песните, Cartoon, видео и филми в SD картата, просто включете SD картата в слота за SD карта и играйте.

6. Функция на телевизионния екран: Можете също така просто да свържете вашата смарт телевизионна кутия към проектора чрез HDMI кабел и да се насладите на любимите филми на голям екран.

7. Функция на фенерче: Някои интелигентни проектори имат функция на фенерче, лесно можете да я използвате като фенерче.