Какво е IPTV?

- Nov 01, 2018-

IPTV

IPTV се отнася за интернет-базирана протокол телевизия, където интернет се използва за предоставяне на телевизионни програми и видео, които са или на живо или по заявка. IPTV е система, в която услугата за цифрова телевизия се доставя на абоната чрез технология за интернет протокол чрез широколентова или интернет връзка.

Това е малко по-различно от цифровото видео, до което имат достъп милиони потребители на сайтове или приложения като YouTube или Netflix, но споделят доста от същия вездесъщ, всепроникващ характер. Също така за разлика от стандартната кабелна или сателитна връзка, в IPTV няколко телевизора могат да използват един абонамент в дома.


IPTV е услуга, която може да играе в телевизионните кутии , Smart TV, смарт телефона, Mac книгите и компютрите. С абонамента за IPTV можете да гледате хиляди телевизионни предавания без кабел и сателит. Като арабски телевизионни канали , телевизионни канали в Бразилия , индийски телевизионни канали , испански телевизионни канали и др.

IPTV Channels

IPTV дава на зрителите допълнителното предимство и удобство да могат да избират програмата, която искат да гледат, когато и където се чувстват, като я гледат, освен ако не се настройват в телевизионни предавания на живо, които се излъчват в момента.

premium channel