USB телевизионна кутия

- Aug 29, 2018-

Plug and play, преносим мобилен телефон, висока цена

Телевизорът на USB интерфейса е основно допълнение и оптимизация на горепосочените два продукта. Въпреки че е външен продукт, той трябва да инсталира драйвера и софтуера за възпроизвеждане в операционната система и трябва да бъде включен, преди да използва компютъра. Поради външната употреба, получаващият му ефект е по-добър от вградената PCI TV карта, но все още е подложен на електромагнитни смущения, след като компютърът е включен.

Въпреки това, този вид интерфейсен продукт може лесно да се включи и да се пусне, особено може лесно да се свърже с лаптопа, който може да бъде свързан към лаптопа чрез USB интерфейса. Това е сравнение на гледането на телевизия на лаптопа досега. Перфектното решение. Телевизорът на USB интерфейса осигурява заснемане и компресиране на видео и осигурява отлична компресия на хардуера на повечето телевизионни кутии с USB. USB телевизионната кутия също е добър избор за видео плейъри.

USB телевизионна кутия, конвертор, който може да се вкарва директно в компютър, използващ кабелни телевизионни сигнали или AV.