Покупка на телевизионен кутия

- Aug 29, 2018-

Резолюция

Първо, нека започнем с резолюцията. Основната телевизионна кутия има разделителни способности 1680 * 1050 и 1920 * 1200, които могат да се използват за познаване на 22-инчови и 24-инчови LCD монитори. Ако искате да постигнете ефект на телевизора с по-висока разделителна способност, трябва да изберете разделителна способност 1920 * 1200.

интерфейс

От гледна точка на интерфейса, на изходния интерфейс, най-разпространеният е VGA телевизионната кутия, а другият е DVI, който може да избегне загуба на сигнал и да подобри яснотата на изображението и детайлите. От входния интерфейс най-често срещаните и често срещани са терминалите AV и S и VGA-in, а общата телевизионна кутия ще бъде оборудвана, но повечето производители използват терминала S за включване на VGA-in, което ще доведе до преобразуване на сигнала. Загубата, така че всеки трябва да избере стандартния VGA интерфейс в телевизионната кутия, когато избира VGA телевизионна кутия. Разширената телевизионна кутия ще бъде оборудвана с терминали за разликата в цветовете и много играчи ще прехвърлят PS3 и Wii игри на големия екран през компонентите на телевизионната кутия. Въпреки това, струва си да се отбележи, че компонентите за разлика в цветовете на някои телевизионни кутии поддържат само телевизори с терминали за разликата в цветовете 480i и 1080i и все още има определена разлика в дефиницията.

Меню за приложения

В менюто за приложението, ако мониторът ви е LCD, не изберете чиста телевизионна кутия за CRT. Има доста телевизионни кутии на около 100 юана в света, но тези телевизионни кутии могат да поддържат само CRT монитори. Ако случайно сте такъв монитор, може да е икономически избор.