Разликата между сателитна телевизия и мрежова телевизия

- Apr 26, 2019-

Satellite Receiver


Приставката за сателитна телевизия е главно способна да преобразува сигнала на сателитната цифрова телевизия във висококачествен аудио и видео сигнал чрез приемника и след това да предава сигнала към телевизията и да възпроизвежда програмата чрез игрално устройство на телевизора, така че потребителят да може да гледа най-новото. ТВ предаване.


network tv boxМрежовият телевизионен приемник съдържа различни приложения, като Youtube, Netflix, Facebook, IPTV и др. Можете да гледате 3D филми онлайн и LIVE TV с абонамент за IPTV. Можете също така да изтеглите любимия си apk софтуер, за да играете на телевизора си, да чатите, да играете игри, лесни за използване и евтини, много подходящи за помещения със сателитна телевизия, селски райони.


Разлика 1: Мрежова програма

Приставката за сателитна телевизия може да гледа само програми, предавани от сателитни цифрови телевизионни сигнали, а мрежовата телевизионна телевизия може да комбинира мрежата с телевизора, а телевизорът ще се превърне в мощен Android-компютър с голям екран, който не само има по-богато съдържание, но също така има достъп до Интернет. Игрите, заниманията са разнообразни.

Разлика 2: Регионални ограничения

Сателитните приемници трябва да предават сигнали, така че някои отдалечени райони с лош сигнал са податливи на смущения, което води до липса на програми. Мрежовият телевизионен приемник не се влияе от региона, стига да има мрежа с рутер, можете да гледате програмата безкрайно.

Разлика три: функция за маршрутизиране

Мрежовият телевизор може да се трансформира в рутер, което може значително да разшири обхвата на неограничената мрежа. Сателитната телевизия не разполага с такава функция.

Ако все още имате въпроси относно сателитната телевизионна кутия и мрежовата телевизионна кутия, добре дошли да ни пишете на адрес info@oxfordsz.com.