image001(001).jpg


НАШАТА ИСТОРИЯ

"Оксфорд" е основана през 2007 г., започна с Smart TV доставчик, сглобени смарт телевизия в Китай и Близкия изток. От 2010 г. ние получихме все повече и повече изисквания от нашите клиенти в световен мащаб, погледна за надеждна единствен прозорец, който им помага да управлявате всички материали и продукции, необходими за своите електронни продукти събрание проекти и логистика.


Ние след това прекара години време да намерим и създаде мрежа с надеждни източници на продукти, електроника и с различни производствени линии в Китай. Тези производствени линии са около мултимедиен плейър, включват смарт телевизия, Smart TV кутия (IPTV кутия), дистанционно управление (въздушните мишка и клавиатура), преносим проектор, мини проектор DLP и PCB монтаж. С тези набор нагоре тя ни позволява да интегрира и координира материали и продукции в един ефективен начин за нашите клиенти.


Сега ОКСФОРД Интернешънъл е една от най-ефективните потребителски електронни продукти събрание и електронни OEM доставчик на услуги в Китай. Със стабилен растеж и търсенето от клиенти за да обслужва по-добре нашите клиенти, ние настроите клиента сервизни центрове в Северна Америка и Близкия изток. Нашите дистрибутори са глобални, като САЩ, Бразилия, Италия, Франция, Русия, Дубай, Саудитска арабски, Индия и др.


image003(001).jpg


НАШАТА МИСИЯ

С пълна глобална мрежа за доставка и производство че ОКСФОРД е разработила включително смарт телевизия, Android TV кутия (IPTV кутия), дистанционно управление (въздух мишка и клавиатура), преносим проектор, мини проектор DLP и други потребителски електронни продукти канал за разпространение. Нашата мисия е да се интегрират всички тези производство и да станат на клиента стратегия потребителски електронни продукти партньор, който осигурява ефективни, гъвкави и качеството цялостно решение на клиента потребителски електронни продукти снабдяване верига управление.


image005(001).jpg


ЕФЕКТИВНОСТ, ГЪВКАВОСТ И КАЧЕСТВО

ЕФЕКТИВНОСТ

С интегрирането на различни производствени линии и ресурси канал ОКСФОРД Международната сега предоставя цялостно решение за клиента електронни продукти събрание проекти. Това ще позволи на нашите клиенти да разпределя своите ресурси по-ефективно като се съсредоточава върху основните си и основните дейност като R&D и маркетинг.


ГЪВКАВОСТ

Ние сме партнира с различни производители и международен Логистичен партньорска мрежа обхваща шест континента. От продукции, QC и корабоплаването ОКСФОРД осигурява на нашите клиенти едно гише услуги.


КАЧЕСТВО

ОКСФОРД международен не само има одитор одити линията на продуктите в ежемесечно, ние също имаме отбор престоя ни QC с производствената линия всеки ден да се направи окончателната инспекция. Всички продукти трябва да преминат нашата QC отбора преди изпратени до нашите клиенти.


image007(001).jpg


"Шенжен Оксфорд международна търговия Ко, ООД" има марки

  


            image012.gif